22.7.2022

Πρόσκληση συμμετοχής - Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων - Αρώματα Κουλτούρας

Οι παλιότεροι έλεγαν ότι κάθε τόπος είναι αυτό που τρώνε οι άνθρωποί του. Η ελληνική κουζίνα ξετυλίγεται σαν ένα κουβάρι από διαφορετικά χρώματα και κάθε τόπος έχει και μια ιστορία να αφηγηθεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι στη Βίτσα, στα Ζαγοροχώρια, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Είκοσι τέσσερις νέοι και νέες, 18 ως 30 ετών, θα έρθουν κοντά για να ανταλλάξουν σκέψεις και γνώσεις με απώτερο σκοπό να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και να συνδέσουν τον τόπο τους με την παραδοσιακή γαστρονομία. 

Στο πλαίσιο του Yonder Festival η Ευρωπαϊκή Έκφραση με την επιδότηση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας διοργανώνουν πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 31 Ιουλίου 2022 στο ολοκαίνουριο glamping της Επέκεινα Χώρα ‘’The Land Beyond’’ https://www.epekeinahora.gr/.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει εργαστήρια μαγειρικής, vegetarian ενότητες, υπαίθριες εξορμήσεις, hiking, rafting, παραδοσιακή μουσική και χορό. Εστιάζει σε θέματα πολιτισμού, κουλτούρας, διατροφής, ευεξίας και σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση μέσα σε ένα καταπράσινο και μαγευτικό τοπίο. 

Για να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς, δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τις 20 Ιουλίου:  
https://forms.gle/Ny8s2y87wZZr4rYV9 

Οι συμμετέχοντες καλύπτουν το κόστος μετάβασης προς και από τα Ιωάννινα. Η διαμονή γίνεται στο camping της Επέκεινα Χώρα. Το πρόγραμμα καλύπτει δωρεάν διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και εσωτερικές μετακινήσεις.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3643224


εθελοντισμός

Στην Ευρωπαϊκή Έκφραση προωθούμε την έννοια του εθελοντισμού και προσπαθούμε μέσα από προγράμματα και δράσεις να ενισχύσουμε το οργανωμένο εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ