25.10.2023

Ευρωπαϊκή Έκφραση: Μεγάλη Τιμή στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2023!

Η "Ευρωπαϊκή Έκφραση" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε την ιδιαίτερη τιμή και βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action Awards 2023 με το θέμα "Κοινωνική Ευθύνη".

Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά μας για την εισαγωγή των ασυνόδευτων προσφύγων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καταδεικνύεται από τις πρόσφατες επιτυχίες των νέων μας:
  • Ο Αμμάρ Αμπού Ασσάφ θα σπουδάσει με πλήρη υποτροφία Θεατρικές Σπουδές και Πολιτικές Επιστήμες στο Deree - The American College of Greece.
  • Ο Μπακάρι Φάτι θα σπουδάσει με πλήρη υποτροφία Ψυχολογία στο Deree - The American College of Greece.
  • Ο Ντέμπα Σάκο θα σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είχαν πίστη στον εαυτό τους, είχαν τη στήριξη των εργαζομένων της δομής Κυψέλης και όλων όσων εργάζονται στην Ευρωπαϊκή Έκφραση. Πάνω από όλα, είχαν τη θέληση να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στο δρόμο προς την εκπλήρωση των ονείρων αυτών των νέων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, όλους τους εθελοντές και όσους μας υποστηρίζουν.

Στη "Ευρωπαϊκή Έκφραση", έχουμε αφιερώσει τη δουλειά μας στη στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action Awards 2023 με το θέμα "Κοινωνική Ευθύνη".

Μέσα από προγράμματα και πρωτοβουλίες, αναζητούμε τρόπους για την εκπαίδευση και ενσωμάτωση των ασυνόδευτων προσφύγων στην κοινωνία. Συνεχίζουμε το έργο μας με ανανεωμένη δέσμευση, πάθος και αγάπη για την κοινότητα και τα παιδιά μας στις δομές.
σχετικά αρχεία:

εθελοντισμός

Στην Ευρωπαϊκή Έκφραση προωθούμε την έννοια του εθελοντισμού και προσπαθούμε μέσα από προγράμματα και δράσεις να ενισχύσουμε το οργανωμένο εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ