23.8.2022

Πρόσκληση συμμετοχής - Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Εργαστήριο Φωτογραφίας

Η φωτογραφία είναι στιγμές. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, στιγμές περηφάνιας, στιγμές μνήμης, στιγμές εύκολες και καθημερινές, αλλά και στιγμές περίπλοκες. 
Κάποτε οι φωτογραφίες ήταν ασπρόμαυρες σε φιλμ, ενώ σήμερα έγχρωμες σε ψηφιακή μορφή. 
Παλιότερα έψαχνες για φωτογράφο, τώρα γίνεσαι εσύ ο φωτογράφος!  

Είκοσι τέσσερις νέοι και νέες, από 18 ως 30 ετών, θα έρθουν κοντά για να ανταλλάξουν σκέψεις και γνώσεις με απώτερο σκοπό να γνωρίσουν τη δυναμική της φωτογραφικής μηχανής και τη δύναμη της φωτογραφίας ως μέσο επικοινωνίας και έκφρασης.  
Στο πλαίσιο του Yonder Festival η Ευρωπαϊκή Έκφραση με την επιδότηση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας διοργανώνουν πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 με 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο ολοκαίνουριο glamping της Επέκεινα Χώρα ‘’The Land Beyond’’ https://www.epekeinahora.gr/, προσφέροντας στους νέους/ες τη δυνατότητα να ζήσουν μια νέα εμπειρία αυτοοργάνωσης και διαβίωσης μέσα στη φύση. 

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει εργαστήρια φωτογραφίας, επεξεργασία εικόνας, δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών, social media, υπαίθριες φωτογραφικές εξορμήσεις, hiking, rafting στον Βοϊδομάτη ποταμό, παραδοσιακή γαστρονομία και χορό. Εστιάζει σε θέματα πολιτισμού, κουλτούρας, τεχνολογίας, ευεξίας και σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση μέσα σε ένα καταπράσινο και μαγευτικό τοπίο. 

Για να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς, δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: 
https://forms.gle/PYroWTJ7tMBkLEfM7   

Οι συμμετέχοντες καλύπτουν το κόστος μετάβασης προς και από τα Ιωάννινα. Η διαμονή γίνεται στο camping της Επέκεινα Χώρα. Το πρόγραμμα καλύπτει δωρεάν διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και εσωτερικές μετακινήσεις.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3643224 και στο fkissas.ekfrasi@gmail.com 


εθελοντισμός

Στην Ευρωπαϊκή Έκφραση προωθούμε την έννοια του εθελοντισμού και προσπαθούμε μέσα από προγράμματα και δράσεις να ενισχύσουμε το οργανωμένο εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ