23.2.2024

Εκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Δημόσια Συζήτηση

Η Κίνηση για την Πολιτειακή Παιδεία στην Εκπαίδευση της Πανελλήνιας Ένωσης Νομικών & Πολιτικών Επιστημόνων, με μεγάλη τιμή σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό-επιστημονικό Συμπόσιο – Δημόσια Συζήτηση που διοργανώνει. Αυτό το σημαντικό γεγονός είναι μέρος της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «Δημοκρατία ή Βαρβαρότητα», πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Έκφραση και υποστηρίζεται ευγενικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Συμπόσιο θα φιλοξενήσει εξαίρετους ομιλητές, μεταξύ των οποίων η Συνήγορος του Παιδιού, διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, ειδικοί επιστήμονες, νυν και πρώην μέλη της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και άλλων Υπουργείων, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, μαθητές και δημοσιογράφοι. Θα αναλυθούν θέματα όπως η Ειρήνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Δημοκρατία και ο ρόλος της Πολιτειακής-Κοινωνικής Παιδείας.

Ημερομηνία & Ώρα: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, 15:50

Τοποθεσία: Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Για την Πανελλήνια Ένωση Νομικών Πολιτικών (κοινωνικών) Επιστημόνων Αρετή-Ελένη Κεραμάρη, Για την Ευρωπαϊκή Έκφραση Νίκος Γιαννής

εθελοντισμός

Στην Ευρωπαϊκή Έκφραση προωθούμε την έννοια του εθελοντισμού και προσπαθούμε μέσα από προγράμματα και δράσεις να ενισχύσουμε το οργανωμένο εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ