3.7.2023
10.7.2023

Κλιματική αλλαγή - Παράταση δηλώσεων συμμετοχής έως 28-06-2023

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Είσαι 18-30 και σε απασχολεί έντονα η κλιματική αλλαγή; Δεν είσαι μόνος! Σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων με θέμα την κλιματική αλλαγή.

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση με την επιδότηση του Deutsch-Griechisches Jugendwerk / Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας διοργανώνουν πρόγραμμα με θέμα την Κλιματική Αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στην Επέκεινα Χώρα / The Land beyond.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε διάφορες δραστηριότητες και συναντήσεις που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Θα παρακολουθήσουμε σεμινάρια με ειδικούς στον τομέα, θα συμμετάσχουμε σε συζητήσεις και θα πραγματοποιήσουμε περιπάτους στη φύση, προσφέροντας μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και πρακτικής εξάσκησης.

Για να είσαι ένας από τους τυχερούς, δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: https://bit.ly/ClimateChangeProgram_EE μέχρι 18/06/2023

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 50€ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες καλύπτουν το κόστος μετάβασης προς και από τα Ιωάννινα. Η διαμονή γίνεται στο camping της Επέκεινα Χώρα. Το πρόγραμμα καλύπτει δωρεάν διαμονή, διατροφή, ασφάλιση και εσωτερικές μετακινήσεις. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Επέκεινα Χώρα ενώ η διαμονή θα γίνει τόσο σε σκηνές όσο και σε δωμάτια.

εθελοντισμός

Στην Ευρωπαϊκή Έκφραση προωθούμε την έννοια του εθελοντισμού και προσπαθούμε μέσα από προγράμματα και δράσεις να ενισχύσουμε το οργανωμένο εθελοντικό κίνημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ