Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα > Προγράμματα > Τρέχοντα >
EAD STORY

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Δράση για τα Ναρκωτικά-Οι 10 καλύτερες Δράσεις

Μετά από 2 επιτυχημένες χρονιές , η Ευρωπαϊκή Δράση για τα Ναρκωτικά (EAD), φτάνει στο τέλος της.

Σχετικά αρχεία

Με στόχο να αναδείξει και να φωτίσει τις πιο σημαντικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους υπογράφοντες στο πλαίσιο του EAD, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί την Πρόσκληση για συμμετοχή στην καμπάνια του EAD, για τις 10 καλύτερες Δράσεις.

Η Επιτροπή θα επιλέξει και θα δώσει μεγάλη προβολή στις 10 καλύτερες Δράσεις, που έχουν εκτελεστεί από τους υπογράφοντες του EAD, μέσω της παρουσίασης τους στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Γενικής Διεύθυνση Δικαιοσύνης.

Ζητάμε λοιπόν από τους υπογράφοντες να συμμετέχουν στην καμπάνια, παρουσιάζοντας τη δράση που θεώρησαν ότι ήταν επιτυχής ή ιδιαιτέρα καινοτόμα, είτε από τη φύση της είτε από την ομάδα στόχου, είτε από τα μέσα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν είτε στο πλαίσιο το οποίο διεξήχθη.

Οι πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Δράσης για τα Ναρκωτικά, και που θα θέλατε να μοιραστείτε και με άλλους, θα αποδείξουν έμπρακτα πόσα μπορεί να κάνει η Κοινωνία των Πολιτών αλλά και ο κάθε πολίτης ο οποίος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και να ενεργήσει με συγκεκριμένη δράση στον τομέα αυτό.

Κάθε Δράση μετράει!!!

Έχετε κάνει μια δέσμευση για την Ευρωπαϊκή Δράση κατά των Ναρκωτικών και θα θέλατε να τη μοιραστείτε και με άλλους; Λάβετε μέρος στην πρόσκληση του EAD για τις 10 καλύτερες Δράσεις. Είναι μοναδική ευκαιρία.

Στείλτε την περιγραφή της πρωτοποριακής δέσμευσής σας στο info@action-drugs.eu μέχρι και τις 15 Απριλίου 2012.

Οι 10 καλύτερες Δράσεις σε πρώτη φάση θα προεπιλεγούν από τη Γραμματεία του EAD και στη συνέχεια θα επιλεγούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στα κριτήρια επιλογής θα συμπεριλαμβάνονται: η πρωτοτυπία, ο αντίκτυπος της δράσης καθώς και το follow up. Οι δράσεις που θα επιλεγούν θα έχουν γεωγραφική κατανομή και θα απεικονίζουν την ποικιλία των μεθόδων εργασίας και των ομάδων στόχου.

Οι 10 καλύτερες Δράσεις θα δημοσιευθούν στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης και θα διαβαστούν από χιλιάδες αναγνώστες.

© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, Fax: 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr